Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

När barnen står i köket…

10710694_4763612263545_1617506365442408713_n

Igår blev det kalvgryta till middag. Gott som tusan var det – och Noah var med och hjälpte till med matlagningen. Det syns va? 😉

”Mamma! Ja ha molot i maten”, 2 sekunder senare låg två hyfsat stora morötter i grytan där köttet puttrade. Oskalade och hela. Jaha…? Han vet ju vad han vill iaf.
Det var bara att fiska upp de stackars morötterna, skala och slanta dom och sen låta Noah fortsätta sitt race. Han stod gladeligen och la ner både morötter och blomkål i grytan 😉 Han stod där på sin stol och sjöng små trudelutter. Söta lilla unge!

Nej, jag brukar inte alltid ha med barnen i köket. Men ibland händer det… och bevisligen är det något som åtminstone Noah uppskattar rätt mycket. Han blir automatiskt bättre på att äta när han varit med och gjort iordning maten, vilket kanske inte är konstigt..?

 

En reaktion på ”När barnen står i köket…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *