Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Fynda från Oaffen!

oaffen_logo

Ni är många som vet att jag var ner till Borås och Syfestivalen i fredags, träffade underbara Jenny från Oaffen och hjälpte henne i montern. En trevlig dag med nya bekantskaper och sjukt fina produkter. Oaffen har så mycket fint och användbart – och nya saker kommer ju hela tiden.

Över 100 olika band att välja mellan, så jag förstår att folk hade svårt att begränsa sig mellan varven 😉 Sen clips, nappringar, spetsdragkedjor i massa härliga färger, nyckelbandsset, resårer i flera utföranden och massa annat småpyssel.

Du som inte var där har faktiskt inte alls förlorat chansen att fynda, för genom att gå in via den länk jag nu ger dig, får du lite specialpriser på de annars låga priserna! Hur bra är inte det då? 😉

DENNA LÄNK måste alltså användas för att du ska få specialpriserna, och detta gäller i 10 dagar från NU! Du får kalaspriser på allt du behöver till både napphållare och nyckelband. Och visst är det väl roligare när det blir personligt och egengjort? Seså, kika in och fynda!

10712725_4757610113495_1249508425560557842_n
Napphållare, gjorda med band, motivclips och nappringar från Oaffen!

10639430_4758723101319_960116204479556997_nNyckelband, även denna gjord med Oaffens material, ett färdigt nyckelbandsset och dekorband.

 

One thought on “Fynda från Oaffen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *