Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Matfestival och Linslus

Festivalbananen

 

Matfestivalen 2014 är i full gång och vi var där igår. En dag då barnen får äta precis vad de vill, och det gjorde de! Glassbakelser som jag kallar dom, riktigt smarriga. ”Lyxglass” med rispasta runtom, sen varsin viltkebab med vildsvinskött i. Åhh, ja dör lite – det satt fint! Pappan i familjen tog en öl till det, medans vi andra klarade oss fint med vatten alt. coca cola 😉

Vi fortsatte vår vandring runt, och Rasmus ville ha friterad banan och vaniljglass hos Festivalbananen. Sagt och gjort, det serverades, och det åts. Kamerakillen från SLA (lokaltidningen) kommer fram och frågar om han får ta kort – Rasmus svarade jakande mellan tuggorna. Det fotades massor – ett av korten ser ni ovan. Grabben själv var nöjd och glad, och berättade för journalisten att han minsann aldrig ätit sån glass förut…
Nähä… en mamma som aldrig någonsin serverat sin 4,5 åring vaniljglass? Nja… jag lovar – det stämmer inte 😉 Glass äter våra barn ganska mycket av (för mycket kanske?) 😉

Nåja… det vart både thaimat och lite annat smått o gott innan vi kändes oss nöjda för i år. Men nästa år är vi tillbaka igen – även om jag faktiskt tycker att Matfestivalen blivit sämre med åren. Dit måste man ändå!

One thought on “Matfestival och Linslus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *