Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Onlinevärdering

westling_logo

Sitter du på en massa pryttlar och prylar hemma som du inte har en aning om varför du har kvar? Prylar som kanske har lite ålder och som du fått av släktingar…?

Vi har en massa sånt där i källaren, som jag inte ens tittat på de sex år jag bott i huset… jag har liksom inte orkat ta tag i det där, men nu när källaren måste renoveras så kanske det är läge att ta tag i det en gång för alla? Kanske finns det någonting där som har antikvärde, vem vet?

Westling Värdering jobbar med just sådant, du kan till och med få onlinevärdering här. Du lägger upp bilder på föremålet och beskriver det utifrån vissa punkter – och får det värderat av experter inom 48 timmar!
Det spelar heller ingen roll om det gäller en klocka eller tio olika möbelgrupper – alla kunder är viktiga kunder. Man sätter värde på alla, och erbjuder alltid snabb service med hög kvalitet!
Antingen så kontaktar du Westling värdering som hjälper dig med värderingen av dina föremål, eller så använder du onlinetjänsten för att få ett snabbt humm om läget – du kan ju alltid boka ett möte efter det om du önskar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *