Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

TÄVLING: Vinn en långärmad muddtröja

Desktop3

 

Som många av er vet och förstått så har jag börjat sy en hel del under min ”lediga” tid. Detta vill jag givetvis dela med mig av, och nu tävlar jag därför ut en långärmad tröja i bloggen. Du kommer få fria händer till viss del, jag har en hel del tyger hemma och har alltid möjlighet att ta hem mer tyg.
Ärmarna på tröjan kommer vara enfärgade, randiga eller i samma tyg som mage/rygg.

I regel gör jag dessa tröjor aningen längre. De sitter rätt löst och ledigt och man kan (om man vill) dra ner mudden över rumpan. Tacksamt nu när hösten kommer. Halsmudden görs bredare om du önskar, lite som en ”halvpolo”. Ärmmuddarna gör jag långa om du vill, så passar tröjan längre. Du har dom alltså dubbelvikta från början, vartefter barnet ditt växer så kan du vika ut mudden 😉

Vinsten i denna tävling är alltså en långärmad tröja, upp till storlek 110/116. 

För att tävla vill jag att du skriver vad för motiv du önskar på din tröja (ej bindande alltså, utan vad du känner för just nu).
Sen vill jag att du gillar Np Kids Barnkläder på facebook! (<– länk)
Dela gärna detta inlägg på din egen facebook-wall (finns en smidig ”dela”knapp under detta inlägg!)

Np kids finns även på instagram, följ gärna med där också om du vill. Inget krav för att delta i tävlingen, men jag tycker givetvis att det är kul om du är med 😉

Tävlingen avslutas 3 september och en vinnare tas fram dagen efter! 

28 thoughts on “TÄVLING: Vinn en långärmad muddtröja

 1. Jag tycker att geckoödlor är kul motiv. De har tydliga siluetter, gulliga trampdynor och framförallt, finns i så många fantastiska färgkombinationer.

 2. Skulle bli superglad o vinna en tröja till min dotter. Den rosa/röda? Tröjan med en vit hundvalp på var supersöt så en sånn skulle vi vilja vinna :)

 3. Jag har världens coolaste systerson som snart fyller 1 år! En tröja med dödskallar eller ugglor att ge bort i present skulle vara guld att vinna!

 4. Har gillat på fb, följer på instagram, har delat inlägget.
  Den med svartvita ärmar och döskallar skulle passa dottern perfekt i stl. 104

 5. Åh, det är klart att jag vill vara med och tävla om dina vackra kläder! En sådan här tröja är ju perfekt den här årstiden!
  Om jag vann skulle jag väldigt gärna vilja ha de vita tigrarna! Om det tyget är slut, skulle jag vilja ha de söta hundarna, till Nova förstås, st 104! :-)
  Gillar på FB såklart och har även delat tävlingen där!

  Håller tummarna!
  Kram!

  //Sandra

 6. Just nu gillar jag ”pojkiga” motiv och då mycket döskallar. Har en tös sen förut och vi fick en son nu så nu är det kul att se lite annat än rosa och hello kitty :-)

 7. Jag är gärna med!

  – Om jag har turen med mig så blir det en mysig tröja till brorsdottern Junie i storlek 80. Jag tror jag skulle välja strösseltyget och sen ljusblå/turkosa ärmar och muddar :)

  – Jag gillar din sida på Facebook sen tidigare, och har såklart delat offentligt :)

 8. Jag tycker jätte mycket om tiger tygerna:-) Dessutom älskar jag dumma mej figurerna så en tröja i den vore inte dumt. Storlek 80 skulle passa perfekt.
  Gillat å delat

 9. Så fina tröjor! Jag skulle gärna vilka ge min dotter eller son den gröna tröjan med blommigt tyg som du har som exempel i inlägget! Har gillat på fejjan!

 10. Ååh vilka fint sydda kläder och underbara tyger! Min favorit just nu är orkidéerna som jag tror min dotter skulle ääälska! 😉

  Jag gillar Np Kids Barnkläder på facebook (Cecilia Maria).

 11. Jag skulle vilja vinna en tröja med motivet Magnolia. Superfint tyg och du har matchat det så bra med det randiga gröna. Min lilla tjej skulle bli jättefin i den i strl 98.
  Jag gillar på fb sen innan Lottiz Törnqvist. Delar inlägget på min Wall.

 12. En med döskallar och randiga armar åt min son på fem år så i storlek 110/116.
  gillar på fb Mari Blom heter jag
  gillar även på instagram heter där mixen86

 13. Jag skulle jättegärna vilja vinna en fin tröja. Svårt att välja men antingen kaniner eller Magnoliatyget skulle gå hem här.
  Jag har gillat på FB som Fredrick Neptin.
  /Malin

 14. Jag har gillat och delat på facebook med namn Linnéa Möller.
  Jag skulle vilja vinna en tröja till min son Leo. En där han själv får välja tyget Själv kan jag inte sy och affärerna säljer så trista kläder.

  Jag fastnade för det här tyget
  Retroinspirerad velour hur underbart som helst.
  Ha en bra dag.

  Mvh Linnéa-

 15. Jag gillar på facebook och har också delat på min logg.
  Jag ville vänta och fråga Lilleman vilket favorittyg han hade och idag sa han lastbilar. :)

 16. Hej!
  Vilken kul tävling!
  Hoppas på turen att vinna en tröja åt min lilla systerson.
  Skulle vilja ha med ugglor eller några andra djur på. Hans mamma älskar sånt!
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin

 17. Har gillat/delat på FB(Marianne Böhm) och på Instagram (mariannebohm).
  skulle vara underbart om man vann en muddtröja i strl 86 med orkidé motivet till min dotter som fyller 1 år nästa månad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *