Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Det här med städning!

logo_black_0

Finns det något tråkigare än just städning…?? Inte enligt mig!

Som småbarnsmamma (och flerbarnsmamma) så ska jag erkänna att man drar en dans med snabeldraken både tre och fyra gånger under en dag. Måttligt roande! Golvet torkas, hyllor torkas och toaletten städas – sen är det dags att börja om igen! Så håller det på…

Mera kvalitetstid med barnen skulle ju vara fint, inte sant? Varför inte leja bort städningen då? Någon annan kan ge dig mer noggrann städning av din bostad medans du går på det där mötet, skjutsar ungarna till fotbollsträningen eller tar en tur på stan med shopping och kaffe!

NOX är ett nytänkande serviceföretag som jag helt klart tycker att ni bör kika på, som mamma så vet jag att det är just sånt här man sätter lite extra värde på – när man får chansen att göra det där man tycker är roligt, medans någon annan tar ”tråkgörat”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *