Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Allsång vid kanalen

20140726-015926-7166336.jpg

Sommarens sista idag. Vi var där!
Idag var det den lokala kändisen Lasse Holm som var gästartist så låtar som växeln hallå hallå och cannelloni macaroni var givna inslag, haha !

Jag måste säga att fredagskvällarna i juli är Sommarfeeling på hög nivå. Ljuvligt! Att sitta på en campingstol i en samling av flera tusen människor och ta ton – det ger lycka och glädje! Idag var det stekande sol och en riktig sommardag så extra skönt vart det när solen lugnade sig lite och skuggan började komma.

Att dessa kvällar betyder lite extra märker man även på mina föräldrar, som packade sig dit ikväll trots att de kom hem från sin västeråstripp så sent som igår! :-)

One thought on “Allsång vid kanalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *