Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

En riktigt bra dag

10534554_4519885570530_8264102110334589958_n
Sista bilden på odågan…!

Dagen idag har varit så mycket bättre än jag trodde, trots min glömska, trots min känsla av att vara lite lost/vilsen :)

Satte ut en blocketannons inatt, på en av bilarna, och den publicerades strax innan åtta imorse. Tidigt imorse ringde mobilen och det var bestämt att bilen var såld! Hoppsan hejsan ja, vad hände? Vi visste ju inte ens vart nycklarna var, haha! Dags att leta!

Ett antal timmar senare var de hittade iallafall, och den nya bilägaren var på väg hit. Bilen har ett roligt öde nu iallafall, stubbarace väntade tydligen. Skulle vara kul att få se hur bilen ser ut efter det 😉

I vilket fall som helst så fortsatte dagen sedan med att vi for iväg till Karlsborg. ”Allsång vid kanalen” väntade, och en kväll med delar ur Sten & Stanley! Wonderful! Mina föräldrar var också där, och det vart en lugn kväll med fin musik. Och allsång, till och med Noah fattade galoppen! ”Whoooaaaaa aAAAAAhhhaaa Aaaaah” satt han och gastade på en campingstol – hoppas att folket tyckte att han sjöng fint. Jag var inte sen med att berömma honom för hans mod och fina stämma iallafall 😉 <3

Nu vankas det kväll, jag och symaskinen ska ta oss en match tänkte jag. På tiden nu, har lite som ska sys upp, tänkte dessutom sy upp nåt matchande till barnen inför helgen – eller vänta nu – det är ju redan helg! :)

10552639_4522362272446_6317609425401694527_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *