Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Sötskruttan och vardagen

10463907_4466274550288_4966512739506055016_n

Idag är en sån där dag… en dag då det liksom inte blir mycket gjort. Halva dagen var vädret kasst, halva dagen var stekhet. Men vi har bara varit hemma, skamligt nog. Jag har fått lite sytt, och en del upptvättat. Men annars är det inte mycket alls gjort – men det blir ju såna dagar också… barnen dör inte för det 😉

Imorgon blir det att köpa på sig lite jordgubbar och sen vetitusan – nån bondgård eller något och kika lite kanske. Bara vädret är på vår sida. Så som det varit under eftermiddag/kväll nu. Varmt och gott – en värmande sol vill jag ha! Det är liksom lite roligare att vara ute då… Denna vecka har vi dessutom svärmors bil till låns så vi har ju alla möjligheter att kunna åka iväg allihopa ifall vi vill göra något speciellt tillsammans på förmiddagen, trots att pappan i huset jobbar eftermiddag/kväll :)

Nåväl, vi får väl se vad som hittas på. Kanske blir det en dag i trädgården också – det kan behövas efter den här väderskandalen som varit… gräset har ju inte blivit klippt på säkert tre veckor!

 

2 reaktioner på ”Sötskruttan och vardagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *