Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Hotell i sommar?

Fotograf_Therese_Björkbacke_123-250x167-q100 Rum_510_,1_Fotograf_Therese_Björkbacke-250x167-q100

Vi är mitt uppe i sommarplaneringen här hemma, det är lite att tänka på. Denna sommar kommer dock inte bli som tidigare då vi åkt till Stockholm och besökt t.ex. Gröna Lund och Skansen. Vi kommer troligtvis att besöka Göteborg istället, och sen ta lite kortare utflykter därutöver.

Varken jag eller någon i min familj är något större fan av campingsemestrar, av vad vi fått erfara än så länge iallafall :) Hotell är både smidigt, bekvämt och många gånger prisvärt. Bra service och skönt att få allt serverat liksom. Så jag spenderar gärna lite tid till att söka på bra hotellerbjudanden.
Sparhotel.se kan du läsa om två hotell belägna i Göteborg, perfekt för vårt resmål med andra ord! De har bra priser och shysst service – så jag ser fram emot ett besök på något av deras hotell i sommar!

En reaktion på ”Hotell i sommar?

  1. Spännande… För min del är det ytterst sällan det blir hotell. Det är betydligt oftare det blir campingstugor. Tycker många gånger de är billigare…

    Men just nu skulle jag vilja finna en billig övernattning i Karlstad i slutet på augusti där man får ha hund med. Men det verkar tyvärr lättare sagt än gjort då de mesta redan tycks vara bokat just då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *