Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Isabella 7,5 månad

10376134_4340433764347_5177180311463229902_n

Tiden går verkligen fort!
Isabella är redan 7,5 månad gammal. Vad tog månaderna vägen?

Första tanden kom för snart en månad sen. Hon äter mer än någonsin, både gröt, pure och frukt emellanåt. Ersättningen hänger fortfarande med, men snart är den väl ett minne blott kan jag tro.
Hon slänger sig fram med gåstolen överallt.
När man lägger henne på golvet rullar hon över till magen i ett nafs och försöker åla sig iväg. Hon kryper inte ännu, men hon förflyttar sig. (det ser jag som huvudsaken) :)
Hon skrattar och är glad, gör ljud ifrån sig – och många ljud börjar allt mer låta som ”mamma” och ”haha”.
Det är väldigt tydligt att hon är väl medveten om sin omgivning. Ser hon bröderna så skiner hon upp som en sol, hon vill ju vara med dom hela tiden. Från morgon till kväll. Ser hon en leksak hon vill ha så ska hon ha den – hon ger sig inte i första taget den damen. En envis liten maskin är vad hon är! Älskade lilla barn…!

Att nu då sitta och sy babykläder i de allra minsta storlekarna gör ju knappast så att suget på en liten bebis minskar direkt kan jag lova… Så projekt ”bearbetning” (som inte känns alltför svår) kanske påbörjas inom en snar framtid 😉

2 reaktioner på ”Isabella 7,5 månad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *