Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Cirkus Scott och piraterna

Desktop94

Cirkus Scott har dragit igång sin turne och just nu befinner de sig i Skövde. Igår var vi där och såg föreställningen. Jag hade en vision om att det skulle gå käpprätt åt pipsvängen med sex barn – men det gick förvånansvärt bra faktiskt. Och barnen pratar fortfarande om cirkusen och vad som hände!

Vi satt allra längst fram vilket jag tror förhöjde allt! Ett kinesiskt lejon tryckte i stort sett upp bakdelen i mitt ansikte, haha. Sen var vi liksom hela tiden bara nån meter ifrån mittdelen där allt hände, vilket gjorde att barnen ju fick ut maximalt av showerna.
Sen gillar jag att Cirkus Scott sett till att artisterna faktiskt rör sig i tältet, de går även bland publiken, så även om man sitter längst bak finns det chans att man får en figur i knät :)

Pricken över i:et var ju helt klart när självaste Robert Bronett kommer fram och frågar våra grabbar om de vill komma fram och hjälpa honom! De  hade tjatat hela dagen om risken att bli ”utvald” som de kallade det. Så händer det! Inte bara en av dom, utan båda!! Efter att vi talat om att Robert är cirkusdirektören som faktiskt ”har hand om allt” så är han lite av en idol här hemma 😉 Efter föreställningen tackade han ännu en gång för hjälpen, vilket jag sen fick höra i bilen hela vägen hem :)

Rasmus stora favorit var helt klart ”Jumping hoops” och ”Hela havet stormar”, två shower med akrobatiska övningar. Under Jumping hoops var de dessutom klädda lite som ”ninjor” vilket gjorde Rasmus helt förtrollad. Han var som i en annan värld.  När alla cirkusartister, efter föreställning, kom in för att tacka  – så går Noah loss. Han applåderar och dansar om vartannat, och det är minsann ett gott betyg. Han var överlycklig! ♥

Cirkus Scott är kvar i Skövde och håller föreställningar både lördag och söndag kl 13 och 16! Bor du i krokarna tycker jag inte att du ska missa detta!
Bor du någon annanstans i vårt avlånga land så kolla hemsidan, Cirkus Scott har nyligen dragit igång sommarturnén, så de kommer kanske snart till din stad!! ♥

Desktop95
Den nyfunna idolen frågade grabbarna om hjälp, de svarade såklart JA och följde med fram. Väl där öppnades en kista och deras armar fylldes snart av fåglar. Leendet på deras läppar var obetalbart! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *