Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Geggamoja

10250160_4289165322668_8271169089377490986_n

En riktig charmsnutta! Geggamojabebis she is! ♥

Isabella måste inte alltid ha rosa eller lila, men oftast 😉 Detta set kommer från geggamoja och jag måste säga att jag älskar det. Att de dessutom har lite prickigt nu, och inte bara randigt och enfärgat, det gör det hela ännu roligare. Jag älskar ju prickar! ♥

Något jag uppskattar lite extra med geggamojas kläder är muddarna. De kläder som hon har på sig här är storlek 74/80 på – och de kommer hon kunna ha länge. Nu har hon 68-74, men tack vare de praktiska muddarna sitter kläderna perfekt nu. Sen kommer man bara att ”vika ner” dom – och de passar då även om hon växt en aning 😉 Love it!

De kläder hon har på sig i bilden ovan ser ni här:
Geggamoja omlottbody med grå prickar
Grå babybyxa

3 thoughts on “Geggamoja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *