Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

En kaotisk vardag

10151204_4256147417241_3389382975687930420_n

 

Imorse hoppade jag upp ur sängen, stack hål på den envisa sjukt stora blåsan som envist suttit på min stackars häl sedan i fredags. Så har du sett mig under helgen då jag trampat omkring PÅ skon istället för I skon – så vet du varför nu 😉 På med ett nytt skoskavsplåster och sen följt mina planer.

Gymmet redan vid 9-tiden. Intervallträning på löpbandet. Gick superbra!
Sen hem, panikduscha, tuff-tuff, stress-stress. På med kläder på ungarna. In i bilen och så iväg. Dopsamtal med prästen inför dopet. Känns kanon. Vi har en underbar präst, och jag är så glad för att hon sa ja! Så detta lilla möte gjorde hela min dag!

Sen då? Jovars… strålande sol, lek och sparkcykelhäng. Pill i rabatter och kaffeslurpande. En helt vanlig vårdag kan tyckas, eller rent av sommardag? Bortsett från att maken jobbade eftermiddag/kväll. Det uppskattas inte nu, inte dagar som denna. Jag vill ha honom hemma – tur att denna vecka bara innehåller tre arbetsdagar!

Barnen har totalt retat gallfeber på mig idag. Extremt. Ett helt paket med ersättning till Isabella – uppochner i köket. De dansade i pulvret och asgarvade när jag såg vad de höll på med. Sen en hel tandkrämstub i handfatet. Jajamen, för sånt gillar mammor tror dom!
Så hoppar vi lite i soffan också, och drar lite i gardinerna. Och bajsar på ackord.

Men det är så det är, min vardag!

2 thoughts on “En kaotisk vardag

  1. Du verkar grymt duktig på att få till träningen! Men du är så klart hjärtligt välkommen att haka på min lilla utmaning fram till midsommar! Var och en gör utifrån sina förutsättningar och med egna mål. Jag har tex att jag ska träna minst 20 gånger på gymmet innan midsommar och att jag ska gå ner några kg i vikt.
    Så heja dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *