Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Sjukt underbart!

10155288_4216294660947_1577212579018397046_n

 

Våren har kommit nu, och min energi med den!
Mina vanliga 8 kilometer jag tar, de kan jag med lätthet intervalla nu. Visst tusan blir jag varm av det, faktiskt lite svettig, men det är ju det som är meningen 😉 Lyckan är helt obeskrivlig! Jag kan! Jag orkar!

Energi har jag till övers också. Igår fixade vi lite i trädgården innan vi grillade för första gången i år. Att ta riset under armarna och knata ner till ”rishögen” var väl inget, att plocka ihop prylarna i trädgården, knyckla ner badbassängen i en svart sopsäck osv… det var sånt jag liksom inte orkade ta mig för förr… små saker som faktiskt egentligen inte är så jobbigt. Men som var skitjobbigt förut… det gjorde jag med lätthet nu.

Nu önskar man bara att man hade de tillgångar som hade krävts för att sätta en del annat i verket. För nu finns orken och energin. Nu finns den där glöden där, som man ju behöver… men tills dess får man hålla till godo med det som faktiskt kan göras – och det är trots allt en hel del :)

Fint väder idag också, så det blir lite utegöra innan intervallerna tar vid.
Hoppas att ni har lika underbar vårvärme som oss ♥ ♥ ♥

En reaktion på ”Sjukt underbart!

  1. Du är jätteduktig :) Visst är det härligt att känna att man orkar?? Jag har aldrig varit ”stor” (förutom graviditeterna då jag ökat ca 30 kg x 3 ;)) MEN jag har ändå märkt nu när jag joggar/PW mina rundor att jag orkar jogga längre sträckor :) utan att få andnöd haha. Kämpa på!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *