Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Annons

Buisness

10155071_4158895065993_1746919568_n

Nu är jag redo, äntligen. Jag klickade in allt i måndags kväll, sent som tusan – och verkligen i sista stund. Leveransen var lovad tills imorgon. Men eftersom jag åker tidigt (TIDIGT!) imorgon bitti så hoppades jag att under skulle ske. Det gjorde det! Leveransen kom idag! Upp till dörren dessutom, underbart! ♥

Nu har jag visitkorten i min hand, med rätt bloggadress, med rätt telefonnummer och ja – med alla rätt. På de förra korten var det ett foto på familjen  – och då fanns ju inte Isabella. Plus att uppgifterna nu är felaktiga 😉 Så dessa blev kanon – och fina enligt mig :)

Det var nog det sista ja, för nu är jag redo för helgen med allt vad det innebär! 

 

En reaktion på ”Buisness

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons