Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Efter nästan 70 kilo

1964829_4051349857430_1925989510_n

.. så var det dags för ytterligare ett par nya byxor!

Det har blivit ett gäng byxor under vägens gång kan jag väl säga, 70 kilos viktminskning har ju gjort några storlekar… Efter min senaste garderobsrensning har jag bara kvar två par jeans. Två jeans i storlek 46. Dessa har gått om varandra i tvättmaskinen. Även om det inte varit ”tvättdags” så har de tvättats bara för att kunna sitta uppe några timmar liksom. Men det har de ju knappt gjort ändå! Får gå omkring och dra upp byxorna hela tiden, känns ju kul?!

Idag insåg jag väl fakta, och tog med mig familjen till stan i flera ärenden. Bland annat för att jaga rätt på ett par byxor till mig. Lindex hade ett erbjudande där man som klubbmedlem fick 100kr rabatt om man köpte byxor som kostade minst 299kr. Sagt och gjort. Jag hittade ett par jeans i storlek 34/32.

Gick till provrummet. Höll upp byxorna framför mig. Blundade! ”De här får jag fan inte på mig!!” var tanken. Men jag testade. De gick igen, och det hade nog 32/32 också gjort. Jag gillar dock inte att springa i klädaffärer med hela familjen så det fick bli ”första bästa”. Ett par ”high skinny” i svart, de matchar det mesta liksom. Perfekt. Betalade och såg glad ut. Med ett bra utgångspris och en shysst rabatt så vart de inte alls så dyra som jag först hade tänkt mig. Då fick även Rasmus sin lycka gjord genom tre par boxerkalsonger och en Angrybirdskeps! ♥

Många tankar som for genom huvudet idag, bara under besöket på Lindex. Mer om detta i ett kommande inlägg.

 

3 thoughts on “Efter nästan 70 kilo

    1. Tack <3 Har en bit kvar, men äntligen börjar det liksom sjunka in i huvudet att det hänt någonting under året som gått :)

      11 barn är en barndomsdröm :) Om det blir just 11 återstår att se, vi tar ett barn i taget (om inte ödet vill annorlunda, haha), så ser vi vart det slutar. Ännu har vi inte planerat något av barnen o kommer inte planera de kommande heller. Vet att vi vill ha fler, men tanken är att vänta något år eller så…

      Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *