Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Jag bryter ihop…

1939778_4047841049712_187719283_n

Seriöst…? Jag skriker rakt ut, jag får panik, jag faller ihop… jag orkar verkligen inte mer nu! Fast det vet jag att jag gör, orkar alltså… men det känns bara så hopplöst.
Maken var sjuk, barnen fick svinkoppor. Jag fick halsfluss. Barnen blir genomförkylda. Noah och Jonathan åker på ögoninflammationen Allan – som varar i flera veckor. Nu börjar det lika något – endast snoret återstår. Annars är det lugnt. TRODDE JAG! Igår eftermiddag blev jag plötsligt väldigt trött, somnade en stund och vaknade med halsont. Kändes som om jag svalt en badboll?! Det är grötigt och gör ont liksom, jag går upp och kollar i spegeln och konstaterar snabbt; HALSFLUSS! Igen! Det var knappt en månad sen sista omgången av skiten…

När jag vaknade imorse kändes det lite bättre, men det kan ju bero på att jag liksom inte äter under natten? Jag ringde iaf till vårdcentralen och fick en tid en halvtimme senare (ja, de är riktigt bra på det med tider här i tidan!). Några blöjbyten och påklädningar senare var vi på väg… men jag visste ju redan vad det var. Mycket riktigt, halsfluss.

Jag bryter verkligen ihop snart. Jag trodde ju att sjukdomstiden var över nu. Det förstod ni säkert på mitt inägg igår också. Glad som tusan var jag, lättad och lycklig. Slut på sjukdomar och en kommande vår – med vårkänslorna därtill. Underbart liksom… men ja… underbart är kort!

Planerna för dagen var egentligen en tripp till Hjo och mina föräldrar. Men så blev det inte. Att smitta ner dom med halsfluss känns inte direkt shysst, dessutom har pappa alltid varit ännu mer känslig mot halsfluss än vad jag varit, så näe. Det räcker troligen med att jag står utanför deras hus, så blir han smittad. Slutsats; jag håller mig hemma. Knaprar penicillin och hoppas på snabb förbättring.

För på lördag ska jag på Melodifestivalen; Andra Chansen – och det tänker jag inte missa pga streptococker!

9 reaktioner på ”Jag bryter ihop…

  1. Uffa! Förra året smittade vi varandra och hade halsfluss i omgångar, jag som alsrig haft det förr vad jag kan minbas åkte på penicillinkur efter kur, tillslut fick vi penicillin hela familjen så vi inte kunde smitta varandra. Nu har alla runt omkring mig varit sjuka, vanligtvis blir jag smittad direkt men konstigt nog har jag klarat mig från allt *peppar peppar* kanske är det för tillskotten jag fick och att jag inte har lika mycket brister längre.

  2. Jag fick halsfluss tre månader efter gbpoperationen. Fick penicillin! Blev inte bättre gick ny starkare och längre kur! Då försvann det. Fick svar att våra magar tar inte upp medicin på sAmma sett! Så din förra halsfluss kunde ju vara över efter bahandling men inte helt vart ”död” så du inte haft symptom och sen bröt det ut igen.
    Krya på dig

  3. Hua det låter inge vidare det där 🙁
    Vi här har också legat sjuka i flera veckor med lunginflammation, bihåls infektion och min tre åriga dotter låg helt apatisk i soffan med hög feber 🙁

    Skickar massor med krya på er kramar till er *krama om*
    <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *