Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Föräldrar- och barngruppen

barnen

Tisdag innebär att det finns möjlighet för föräldrar- och barngruppen för vår del. Eller ”öppna förskolan” som många väljer att kalla det. Idag kom vi dit, om än en halvtimme ”försent”. Vi kom dit iallafall, för typ andra gången det här året. Snoret rinner fortfarande från två av kranarna, men febern och de variga ögonen är det bättre med. Noahs ögon har fortfarande delvis var (men nu är ögondroppar utskrivet till honom), men febern är borta. Helt.

Nu kan dessa träliga sjukdomar hålla sig härifrån hoppas jag. Vi har fått vår beskärda del för 2014 tycker jag. Nej, vi brukar inte vara sjuka alls ofta. Men nu har vi haft det rätt jobbigt i ca en månad. Det är inte alls något vi uppskattar, tänk dig själv att ha några barn som är sjuka eller halvkrassliga och andra barn som är uttråkade och vill hitta på saker. Vad gör man då? Delar på sig? Huvvaligen – det funkar inte. Nu vill vi ha barnen friska och krya!

Du anar inte hur lyckliga barnen var vid lunchtid, då vi kom hem från församlingshemmet och lekstunden där ♥

En reaktion på ”Föräldrar- och barngruppen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *