Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: [email protected]

Sverige till Final

1621823_4031638164650_807337219_n

Jag gillar inte OS. Jag gillar inte sport överhuvudtaget, om man inte räknar med viss kampsport och den ”sport” man själv utövar på gymmet t.ex. Men en sak är iallafall säker.
Även om hockey inte är mitt största intresse så hänger man med i matcherna ändå. Åtminstone OS-matcherna. Igår var det ljudeffekternas ljudeffekter här hemma. Och medans jag fixade mat så hörde man hejarop och vrål från vardagsrummet, och matchen slutade med att maken var nära till lipen. Av glädjetårar.

Sverige till Final.

Finalmatchen går på söndag, imorgon alltså. Då har han bjudit hit mina föräldrar. Så då har vi minst två skrikande karlar i soffan. Min gubbe, och min pappa. Undrar vad jag och mamma ska hitta på? Gömma oss i källaren?

Nåväl, igår iallafall – han firade Sveriges vinst med att slänga på Isabella en Sverigebody  – och ja, så långt kan till och med jag sträcka mig. Kanske skulle tvätta upp den direkt – så att hon kan ha den imorgon? 🙂

 

4 reaktioner på ”Sverige till Final

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *