Mammabloggen där allt ryms, stort som smått! En mångbarnsmamma (sju barn i familjen) med starka åsikter och egen vilja. En stark önskan om många barn. Skriver om vardagen, barn, träning, hälsa, mina åsikter kring allt och delar med mig av recept! Öppen för roliga samarbeten! För kontakt: familjenpettersson@hotmail.se

Fredagspeppen

image

Fredag idag, ett litet tag till iallafall :) fredag betyder fredagspepp ala Sojka! Fast med min egen pepp, med sånt som lyfter mig! :) idag krossar vi jantelagen för jag:

– är glad för att jag gått upp ”tidigt” hela veckan. Jag har skickat Linus till skolan, jag har kokat gröt var morgon och faktiskt känt mig pigg. Jag har varit mamma och inte bara en morgontrött zombie!

– jag är en bra mamma! Hur många gånger tvivlar man inte på sig själv? Hur många gånger har man inte frågat sig själv om man verkligen gjorde rätt? Jag må vara sträng ibland kanske, ”hård men rättvis”.. Men ja älskar mina barn över allt annat och skyddar dom med mitt eget liv.  De vet att jag älskar dom och jag vet att de älskar mig 😉

– duger som jag är! Jag tänker inte skämmas mer, det har jag gjort tillräckligt i mina dagar! Säkert 10kilo hängbuk pga ”löst skinn” och häng på både armar och ben. Men det är också ett minne av vem jag var och ärren på magen visar vad jag gjort för mig själv. Min räddning och investering i livet. Jag är otroligt glad över vad jag gjort och presterat och  känner jag för att bada i bikini i sommar så tänker jag höra det – med stolthet! :)

5 thoughts on “Fredagspeppen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *