Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk poddare och doula med två barn och en ex-fru som jag älskar. Just nu bloggar jag en del om hur vi försöker få till en familj på vårt sätt. Finns det inga alternativ till tvåsamhet ihop eller att avsky varandra? Och så massor om förlossningsvården och andra feministiska hjärtefrågor. Välkommen!

Hej alla fina poddlyssnare

Jag pausar podden några veckor tills jag vet vad som händer med min hälsa.
Själen mår bra förutom oro men kroppen är inte med mig. Det jag trodde var en envis förkylning och järnbrist har övergått i att jag svimmar nästan dagligen och är borta en stund innan jag kommer tillbaka.
Att jag inte får köra bil är en detalj som går att ordna men det är läskigt att bära barn och gå i trappor.
I väntan på utredning som ska påbörjas så ligger jag lågt några veckor.

Det känns som en lyx att vara lite ledsen över podden för jag är ju rädd vad som
eventeullt upptäcks. Men jag mår så bra av att jobba med podden och tycker så otroligt mycket om mitt jobb.
Men nu får det vara så här och jag försöker ge mig själv en del av alla goda råd jag brukar vara snabb med att dela ut till andra..

Jag uppdaterar här och på Instagram när jag vet något mer.

Kram alla fina 💛

11 reaktioner på ”Hej alla fina poddlyssnare

 1. Jag skickar massa massa styrka, tankar och ljus! Massa krya på dig och hoppas du snart får svar på vad som är orsaken. Stor kram!

 2. Hej!
  Vad tråkigt att du drabbats av detta. Jag kommer sakna podden, men såklart är hälsan viktigare. Ta hand om dig!

 3. Så tråkigt att höra! Hoppas att du får vila och snart får lugnande besked. Din pod är så uppskattad och efterlängtad. Kram!

 4. Oj, det låter obehagligt. Men skönt att de utreder ordentligt. Skickar massa tankar och styrka!

  Tänker ofta på dig, att du känns så inspirerande: ditt engagemang i olika kvinnofrågor, hur du berättat om svåra perioder i livet och att du vågar gå din egen väg både vad gäller karriär och relationer. Kanske ett sidospår, men jag känner mig så inspirerad av dig!

  Hoppas att svimningarna upphör och att testerna bara visar bra grejer! Heja heja dig!

  1. Åh vilka fina ord!
   Nu mår jag bra igen, kanske med hjälp av alla coola starka kvinnor som stöttat mig i ord eller tanke 💛

 5. Hej! Så roligt att det dyker upp nya avsnitt av podden. Vet inte om du är aktiv på bloggen längre, men har du möjligtvis någon mailadress som man kan kontakta dig på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *