Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk poddare och doula med två barn och en ex-fru som jag älskar. Just nu bloggar jag en del om hur vi försöker få till en familj på vårt sätt. Finns det inga alternativ till tvåsamhet ihop eller att avsky varandra? Och så massor om förlossningsvården och andra feministiska hjärtefrågor. Välkommen!

Annons

Queen Gudrun

61406412-CE3E-46FD-8919-C8E08C56D02F

Jag har alltid älskat Gudrun Schyman. Redan som liten var det något med henne som kändes tryggt och stadigt. Och den, högst subjektiva känslan har följt med mig sedan när jag också älskar många (såklart inte alla) av hennes politiska idéer.

Någon, jag minns inte vem, tipsade om ”duellen” mellan henne och Alexander Bard.
Sällan har jag liksom lutat mig tillbaka så lugnt och njutit av en uppvisning som när jag såg det här.
Jag vet att ingen har tid att se hela så feel free att dra fram och tillbaka, men missa inte minuterna runt 6-8 typ. VACKERT!
Se den!

En reaktion på ”Queen Gudrun

  1. Haha, har samma relation till Gudrun! Och tydligen hette min mormor det i andranamn så min yngsta bär det bland sina namn. För hon känns just sådär trygg och stadig som du säger! Måste kolla klippet vid tillfälle :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons