Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk poddare och doula med två barn och en ex-fru som jag älskar. Just nu bloggar jag en del om hur vi försöker få till en familj på vårt sätt. Finns det inga alternativ till tvåsamhet ihop eller att avsky varandra? Och så massor om förlossningsvården och andra feministiska hjärtefrågor. Välkommen!

Annons

En mage efter förlossningen

BE7F61FA-B088-4A89-8F8D-5365E449CB46

Ni är många som försökt googla er fram till den här magbilden jag nämnt i något avsnitt.

Det känns som att jag lägger upp den för hundrade gången, men det är alltså bara tredje gången.
Bilden föreställer min mage, jag tror det var två dagar efter förlossningen.

Jag tycker om den för den synliggör hur lite allt är som vanligt igen efter en förlossning.
Inget är som vanligt varken i mig, utanpå mig eller i mitt liv när bilden tas.
Men här är den för er som letat!

3 reaktioner på ”En mage efter förlossningen

    1. Jag ser vissa sökord hur man hittat till bloggen. Och då var det flera sökningar på min blogg + ”magbild”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons