Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk poddare och doula med två barn och en ex-fru som jag älskar. Just nu bloggar jag en del om hur vi försöker få till en familj på vårt sätt. Finns det inga alternativ till tvåsamhet ihop eller att avsky varandra? Och så massor om förlossningsvården och andra feministiska hjärtefrågor. Välkommen!

Veckans avsnitt…

Veckans avsnitt är… i bästa fall bara lite försenat.
Det här är andra gången jag gör samma misstag (förra gången också när det var ett dubbelavsnitt med Jane). Igår var stämningen efter massor av jobb inte direkt på topp här. Språket var barnförbjudet och tongången var lite stampa i golvet-arg.

Jag återkommer med info när jag vet mer!

PoK //Emma

3 reaktioner på ”Veckans avsnitt…

  1. Hej!
    Denna fråga hamnar lite tokigt nu, men jag hittar ingen mailadress.
    Hur gör man om man när en stark och okuvlig dröm om att få vara med i Förlossningspodden?
    Varma hälsningar Mari

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *