Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk poddare och doula med två barn och en ex-fru som jag älskar. Just nu bloggar jag en del om hur vi försöker få till en familj på vårt sätt. Finns det inga alternativ till tvåsamhet ihop eller att avsky varandra? Och så massor om förlossningsvården och andra feministiska hjärtefrågor. Välkommen!

Annons

Nu hjälper vi en medsyster!

Hej alla fina medsystrar,

Jag undrar om ni kan hjälpa mig att hjälpa någon?

3F3ECA3D-767B-47C0-8DC4-1C852570342C

Hon som har kontot prostituerad_less på Instagram bor just nu i ett skyddat boende. Det pågår en polisutredning pga de anmälningar hon gjort av de våldtäkter hon utsatts för och det gör att polisen har beslagtagit hennes dator som en del av bevisningen.

Men hon behöver en dator av flera anledningar och under en av hennes livesändningar ville många hjälpa henne genom att swisha. I nuläget kan hon inte lämna ut några uppgifter och det går inte att skicka saker.

Men, nu finns en lösning på allt det!

Jag ska av olika anledningar träffa henne om en dryg vecka. Och visst vill vi att hon ska få en dator då? Fan vad vi vill att hon ska få en dator!

Om ni swishar mig, en tia eller tjuga eller vad ni kan avvara, så lägger jag till det som eventuellt fattas. Och får jag in det jag behöver så uppdaterar jag här och på mitt Instagram-konto på en gång!

Mitt nummer är 070 443 1999

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons