Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk poddare och doula. I mars 2015 startade jag Förlossningspodden för att jag tyckte att det saknades ett samtal om födande och om oss som blir föräldrar. Jag spelar in podden i min jobbstuga (utanför vårt hopplösa hus som aldrig blir färdigrenoverat) i Haninges skogar. I det hopplösa huset bor jag tillsammans med min fru och våra två barn.

Annons

Föda barn på riktigt

Tack för alla fina mail och reaktioner på avsnittet med Marie. Som vanligt är det inte jag som kan ta äran för mod eller fin berättelse. Men ändå. Alla fina förtroenden och berättelser under dagen har varit omskakande.

En mindre omskakande sak men ändå lite ögonöppnande var när någon like:ade en två år gammal post på Instagram.
Jag älskar när folk gör det för då hittar jag gamla poster jag glömt som jag ibland tycker om eller vars kommentarsfält får mig att tänka till.
Det här var en sådan post som fortfarande är högst aktuell.

7A19BDB1-FDD6-4E6C-A5C5-3DB75EECFF8D

2A7953A4-F771-416D-96CD-BE5F454F64CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons