Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk poddare och doula med två barn och en ex-fru som jag älskar. Just nu bloggar jag en del om hur vi försöker få till en familj på vårt sätt. Finns det inga alternativ till tvåsamhet ihop eller att avsky varandra? Och så massor om förlossningsvården och andra feministiska hjärtefrågor. Välkommen!

Annons

Föda barn på riktigt

Tack för alla fina mail och reaktioner på avsnittet med Marie. Som vanligt är det inte jag som kan ta äran för mod eller fin berättelse. Men ändå. Alla fina förtroenden och berättelser under dagen har varit omskakande.

En mindre omskakande sak men ändå lite ögonöppnande var när någon like:ade en två år gammal post på Instagram.
Jag älskar när folk gör det för då hittar jag gamla poster jag glömt som jag ibland tycker om eller vars kommentarsfält får mig att tänka till.
Det här var en sådan post som fortfarande är högst aktuell.

7A19BDB1-FDD6-4E6C-A5C5-3DB75EECFF8D

2A7953A4-F771-416D-96CD-BE5F454F64CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons