Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk, kristen småbarnsmamma, poddare och doula som svär lite för mycket och tycker att det är skittråkigt att vara gravid. I mars 2015 startade jag Förlossningspodden för att jag tyckte att det saknades ett samtal om födande och om oss som blir föräldrar. I varje podd pratar jag med en inbjuden gäst om ett tema kring födande. Podden spelas in i min jobbstuga (utanför vårt hopplösa hus som aldrig blir färdigrenoverat) i Haninges skogar. I det hopplösa huset bor jag tillsammans med min fru, vår son och vår hund. Nu är jag gravid igen och väntar vårt andra barn i februari. Välkommen till min blogg!

Annons

MÅSTE FÅ SOVA

Alltså detta med sömn….
Jag blir tokig på dessa sömnlösa nätter.
Didrik vaknade 00.34 och nu är klockan exakt 03.00 och jag har inte lyckas somna om!!

Sen går jag runt som en hetsig sur pappa i någon svensk familjekomedi anno 80/90-tal dagen efter och väser hur trött jag är och hur mycket jag har att göra.
Festligt!

Idag har vi varit på Marstrand. Imorgon åker vi hem till Sthlm via Uddevalla för att jag ska göra en efterlängtad intervju.
En jättehärlig dag och en morgondag jag ser fram emot.
Nu ska jag fortsätta äta av den tyska marsipanen jag hittade i ett skåp här! ✌🏽

2 reaktioner på ”MÅSTE FÅ SOVA

  1. Känner med dig, haft en sömnlös natt jag me. Men tröstar mig med att lyssna igen lite förlossningspodden som jag inte hunnit med den senaste månaden. Kör försiktigt hemåt ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons