Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk, kristen småbarnsmamma, poddare och doula som svär lite för mycket och tycker att det är skittråkigt att vara gravid. I mars 2015 startade jag Förlossningspodden för att jag tyckte att det saknades ett samtal om födande och om oss som blir föräldrar. I varje podd pratar jag med en inbjuden gäst om ett tema kring födande. Podden spelas in i min jobbstuga (utanför vårt hopplösa hus som aldrig blir färdigrenoverat) i Haninges skogar. I det hopplösa huset bor jag tillsammans med min fru, vår son och vår hund. Nu är jag gravid igen och väntar vårt andra barn i februari. Välkommen till min blogg!

Annons

Visby (och Växjö)

Jag har semester och njuter av Visby.
Mina barn och kusinerna är glada, vädret är perfekt och allt är fortfarande nytt. Det kräver alltså minimal ansträngning än så länge.
Men min hjärna går fortfarande på högvarv.

Jag kommer höras och kunna läsas lite under veckan och jag hoppas det blir bra. Alltså på riktigt bra. Bra på det sättet att det öppnar ögon snarare än slår in öppna dörrar.
Jag kommer länka när det dyker upp. Men tills dess så nåddes jag av den här dystra nyheten.

IMG_1510

Jag säger det ofta men här kommer det igen, förlossningsvården är verkligen inte bara ett Stockholmsproblem.
(Länk till artikeln ovan)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons