Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk poddare och doula med två barn och en ex-fru som jag älskar. Just nu bloggar jag en del om hur vi försöker få till en familj på vårt sätt. Finns det inga alternativ till tvåsamhet ihop eller att avsky varandra? Och så massor om förlossningsvården och andra feministiska hjärtefrågor. Välkommen!

Visby (och Växjö)

Jag har semester och njuter av Visby.
Mina barn och kusinerna är glada, vädret är perfekt och allt är fortfarande nytt. Det kräver alltså minimal ansträngning än så länge.
Men min hjärna går fortfarande på högvarv.

Jag kommer höras och kunna läsas lite under veckan och jag hoppas det blir bra. Alltså på riktigt bra. Bra på det sättet att det öppnar ögon snarare än slår in öppna dörrar.
Jag kommer länka när det dyker upp. Men tills dess så nåddes jag av den här dystra nyheten.

IMG_1510

Jag säger det ofta men här kommer det igen, förlossningsvården är verkligen inte bara ett Stockholmsproblem.
(Länk till artikeln ovan)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *