Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk, kristen småbarnsmamma, poddare och doula som svär lite för mycket och tycker att det är skittråkigt att vara gravid. I mars 2015 startade jag Förlossningspodden för att jag tyckte att det saknades ett samtal om födande och om oss som blir föräldrar. I varje podd pratar jag med en inbjuden gäst om ett tema kring födande. Podden spelas in i min jobbstuga (utanför vårt hopplösa hus som aldrig blir färdigrenoverat) i Haninges skogar. I det hopplösa huset bor jag tillsammans med min fru, vår son och vår hund. Nu är jag gravid igen och väntar vårt andra barn i februari. Välkommen till min blogg!

Annons

Om vi blundar är vi bara små lortar

Just nu dör ett barn av svält i en av de värsta svältkatastroferna i modern tid.
Och just nu är min bebis sjuk.
Hela natten har jag oroligt baddat hans panna med våtservetter doppade i kallt vatten.
Jag ställer in saker jag har inbokade, pausar världen, köper alvedon-suppar och kollar vätskemängd.
Samtidigt dör barn av hunger och sjukdomar i en annan del av världen. Inget pausas för deras hunger. Ingen vet om de har feber.

Har du möjlighet? SWISHA PENGAR.
Swisha som om det inte fanns någon morgondag.
Ska du på dop? Middag?
Swisha och skriv att det är till jubilaren. En finare present kan ingen få!

Jag Swishar till Rädda Barnen på 902 0033
Men Swisha var du vill. Bara vi gör det!!!

Läs gärna den här artikeln också. Om vi blundar är vi bara små lortar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons