Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk, kristen småbarnsmamma, poddare och doula som svär lite för mycket och tycker att det är skittråkigt att vara gravid. I mars 2015 startade jag Förlossningspodden för att jag tyckte att det saknades ett samtal om födande och om oss som blir föräldrar. I varje podd pratar jag med en inbjuden gäst om ett tema kring födande. Podden spelas in i min jobbstuga (utanför vårt hopplösa hus som aldrig blir färdigrenoverat) i Haninges skogar. I det hopplösa huset bor jag tillsammans med min fru, vår son och vår hund. Nu är jag gravid igen och väntar vårt andra barn i februari. Välkommen till min blogg!

Annons

Skriv under nu!!

När jag skrev under den här listan för någon minut sedan så hade 192 pers skrivit under. DET DUGER INTE. Läs och och skriv under du också! Det är busenkelt och inte krångligt på något sätt. Och dela sen listan så att nätet glöder! ❤️

”Sveriges Kvinnolobby, Barnmorskeförbundet, Födelsehuset, Födelsevrålet och Kvinnliga Läkares Förening kräver bättre arbetsvillkor för barnmorskor och akuta åtgärder för att säkra kvinnors trygghet och hälsa i samband med förlossning. Kraven kommer att överlämnas till sjukvårdsminister Annika Strandhäll. Skriv under du också!’ 

En reaktion på ”Skriv under nu!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons