Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk, kristen småbarnsmamma, poddare och doula som svär lite för mycket och tycker att det är skittråkigt att vara gravid. I mars 2015 startade jag Förlossningspodden för att jag tyckte att det saknades ett samtal om födande och om oss som blir föräldrar. I varje podd pratar jag med en inbjuden gäst om ett tema kring födande. Podden spelas in i min jobbstuga (utanför vårt hopplösa hus som aldrig blir färdigrenoverat) i Haninges skogar. I det hopplösa huset bor jag tillsammans med min fru, vår son och vår hund. Nu är jag gravid igen och väntar vårt andra barn i februari. Välkommen till min blogg!

Annons

Po.P Cares

Inlägget är ett samarbete med Polarn och Pyret

Polarn och Pyret har en ny kollektion ute för nyfödda i 100% ekologisk bomull.
Snällt för spädisars känsliga hud och snällt för naturen.

IMG_0514

Jag älskar Po.P, inte bara för att de gör fina barnkläder utan också för att de är hållbara.
Po.P har som måtto att deras kläder ska hålla för tre barn och jag älskar att ett klädföretag faktiskt satsar på att kläderna ska hålla snarare än att det ska köpas nytt.
Dessutom är den nya kollektionen jättefin!

IMG_0521

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons