Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk, kristen småbarnsmamma, poddare och doula som svär lite för mycket och tycker att det är skittråkigt att vara gravid. I mars 2015 startade jag Förlossningspodden för att jag tyckte att det saknades ett samtal om födande och om oss som blir föräldrar. I varje podd pratar jag med en inbjuden gäst om ett tema kring födande. Podden spelas in i min jobbstuga (utanför vårt hopplösa hus som aldrig blir färdigrenoverat) i Haninges skogar. I det hopplösa huset bor jag tillsammans med min fru, vår son och vår hund. Nu är jag gravid igen och väntar vårt andra barn i februari. Välkommen till min blogg!

Annons

Fashion guru…

De senaste två dagarna har varit bottennoteringar. Jag har gråtit massor (mycket över sånt som att smöret är slut), inget tekniskt funkar och till och med mitt mailprogram har gett upp och mailen går inte att läsa.

IMG_8993

Min enda highlight har varit att jag klippt mig.
Inte för att det blev snyggt eller för att jag orkade pallra mig iväg till en frisör (jag klippte av mig min hästsvans. Sämre än vanligt den här gången). Men då skapades iallafall lite spänning.
Lite ”okej, hur fan ska jag reda ut det här nu då!!???” Och sånt piggar upp mig.

Men det är roliga saker på gång också. Igår var jag och kollade på en lokal inför spännande projekt i höst.  Och förhoppningsvis är den här sömn och hormondippen över lagom tills i helgen.

Delar också med mig av mitt bästa tips om det är fler som inte kommer i sina vanliga byxor men tappar gravidbyxorna (även om jag gissar att mitt förtroende som stylist är rätt lågt… ) Men – gör en knut med en hårsnodd:

IMG_8936

Och vik sen in den. Jag är ett geni!

IMG_8942 IMG_8943

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons