Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk, kristen småbarnsmamma, poddare och doula som svär lite för mycket och tycker att det är skittråkigt att vara gravid. I mars 2015 startade jag Förlossningspodden för att jag tyckte att det saknades ett samtal om födande och om oss som blir föräldrar. I varje podd pratar jag med en inbjuden gäst om ett tema kring födande. Podden spelas in i min jobbstuga (utanför vårt hopplösa hus som aldrig blir färdigrenoverat) i Haninges skogar. I det hopplösa huset bor jag tillsammans med min fru, vår son och vår hund. Nu är jag gravid igen och väntar vårt andra barn i februari. Välkommen till min blogg!

Annons

Need. Cheese.

IMG_8776

#tb fyra år när jag och min fru var stamkunder på Sanda Gårdsmejeri för att jag behövde (?) äta olika varianter av mögelost dygnet runt.
Och jag påmindes om vilken usel fotograf jag är gift med…

2 reaktioner på ”Need. Cheese.

  1. Haha, älskar fotot! Plus har ätit ungefär samma diet sedan mitt andra barn gjorde entré för prick tre veckor sedan. Mmmm, mögelost…

  2. Underbar bild! Spenderade min gårdag med att rensa bort en uppsjö av bilder i liknande stil från min dator. Jag relaterat till ostfrenesin. Har redan, tolv veckor in i graviditet med fjärde barnet, börjat tjata om ostbrickan jag SKA äta efter hemkomst från BB.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons