Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk, kristen småbarnsmamma, poddare och doula som svär lite för mycket och tycker att det är skittråkigt att vara gravid. I mars 2015 startade jag Förlossningspodden för att jag tyckte att det saknades ett samtal om födande och om oss som blir föräldrar. I varje podd pratar jag med en inbjuden gäst om ett tema kring födande. Podden spelas in i min jobbstuga (utanför vårt hopplösa hus som aldrig blir färdigrenoverat) i Haninges skogar. I det hopplösa huset bor jag tillsammans med min fru, vår son och vår hund. Nu är jag gravid igen och väntar vårt andra barn i februari. Välkommen till min blogg!

Annons

Greetings från en sjukhus-bebisbubbla

PHälsningar från den än så länge helt okomplicerade bebisbubblan! Mjölken rinner till imorgon så jag räknar med lite mer nyanserade känslor då. Men nu är det rosa moln och stor förälskelse i den här nya personen!

IMG_6654

Imorgon kommer jag troligen att skrivas ut, dvs jag är fortfarande kvar på sjukhuset.

Jag har skrivit ett ganska långt inlägg om varför jag är kvar på sjukhuset men det känns bättre att ta det imorgon när jag är hemma så jag publicerar det imorgon kväll.
Men vi mår bra och jag har kanske aldrig njutit så mycket som de senaste dagarna.

Nu säger jag godnatt från mig och Didrik och postar några av bilderna jag legat och suktat över under eftermiddagen.
Jag glömde ta bilder från när Kalmarsystern och mina två ljuvliga syskonbarn besökte oss (som tur är fanns det fler kameror närvarande!) så jag njuter extra mycket av tulpankrukan jag fick av dom.

IMG_6713

IMG_6624

IMG_6655

 

3 reaktioner på ”Greetings från en sjukhus-bebisbubbla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons