Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk poddare och doula med två barn och en ex-fru som jag älskar. Just nu bloggar jag en del om hur vi försöker få till en familj på vårt sätt. Finns det inga alternativ till tvåsamhet ihop eller att avsky varandra? Och så massor om förlossningsvården och andra feministiska hjärtefrågor. Välkommen!

Här blir inga barn födda…

Idag hade jag tid för en hinnsvepning. Om jag skulle sätta pengar på hur länge jag kommer vara gravid, dvs vad jag innerst inne egentligen tror så kommer jag gå full tid, dvs 7 dagar till.
Men ett halmstrå är ändå ett halmstrå och innerst inne hopades jag att en hinnsvepning skulle dra igång det tillräckligt för att det skulle bli en förlossning på söndag.

Så blev det INTE… Det var inte mycket som hänt mer än att tappen var mogen.
Nästa fredag har jag ny tid och även om jag hoppas att den inte blir aktuell så tror jag dessvärre att jag kommer få min hinnsvepning som planerat då.
Men jag mår enormt mycket bättre nu än för två veckor sen så egentligen ska jag inte klaga. Det är en rätt mysig tillvaro det här än så länge.

IMG_6351
I väntrummet hos barnmorskan hittade jag en intervju med mig själv. (Intervjun finns här om någon vill läsa). Konstigt att läsa en intervju med sig själv som någon sorts expert när man själv mest vill få svar och råd från andra just nu!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *