Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk poddare och doula med två barn och en ex-fru som jag älskar. Just nu bloggar jag en del om hur vi försöker få till en familj på vårt sätt. Finns det inga alternativ till tvåsamhet ihop eller att avsky varandra? Och så massor om förlossningsvården och andra feministiska hjärtefrågor. Välkommen!

JAAAAAAAA!

Sjukdom och ond svanskota satte stopp för mitt möte idag MEN VAD GÖR DET?
IMG_4072
TACK alla ni som röstat! Förlossningspodden är i final!
VEM hade kunnat tro det? Något så tråkigt och tjatigt som en massa förlossningsberättelser? Kvinnotjafs alltså!
Lägg till en uttalat  feministisk kvinnotjafspodd.

Jag vet att det bara är tack vare er som röstat och som gjort det flera gånger.
OM Förlossningspodden ska ha en suck till chans att slå Kära Barn så kommer ni behöva fortsätta rösta.
Massor…
Det är nämligen väldigt sällan den översta platsen på iTunes ser annorlunda ut än så här;
IMG_4076
Jag hoppas ni vill och orkar! (Annars är jag nöjd att få ha kommit till final 😘)

Men rösta gör ni här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *