Jag heter Emma Philipsson och jag är en feministisk poddare och doula med två barn och en ex-fru som jag älskar. Just nu bloggar jag en del om hur vi försöker få till en familj på vårt sätt. Finns det inga alternativ till tvåsamhet ihop eller att avsky varandra? Och så massor om förlossningsvården och andra feministiska hjärtefrågor. Välkommen!

Att sätta igång sig, komma av sig och hitta tillbaka

IMG_3027I kasslertrosor är vi alla lika. Och som jag uttrycker i dagens avsnitt, jag tycker att det finns något fint i det.

Sofia och jag satte oss i studion och pratade om att förbereda sig, att inte vilja sättas igång medicinskt men att lyckas sätta igång förlossningen själv med hjälp av skumpa och aprikosjuice (bland annat).

Och det blir ett stundtals roligt avsnitt om att tappa sin planerade strategi och liksom komma av sig men ändå lyckas hitta tillbaka. Och så, det som fascinerar mig så mycket, att vara öppen för förslag och stöttning, lita på barnmorskor men ändå känna var ens gränser går.

Det är svårt att förklara så lyssna istället!

(Och TACK Sofia för att jag fick lägga upp bilden!💛)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *