P1010412 P1010432

Hejsan på dig!
Idag ska jag och Jennifer på DKNY fashion show och vi har backstagepass, vilket är grymt! Jag är så nervös för vilka modeller det kommer vara där samt annat folk. Jag är helt säker på att visningen kommer att bli grym, som alla DKNYs shower. Igår blev det en liten utekväll på SOHO House, en privatklubb här i NYC. Efter det så gick vi till en annan klubb för att se Wo Tang Clan uppträda.

Som vanligt så har jag alltid otur så min nya kamera har slutat sammarbeta med mig så från och med nu så har jag bara min mobilkamera… Jag ska försöka fixa den idag, men jag är ytterst osäker på att det kommer att gå. Fan….

XXX, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Anonym i bara denna kommentaren

    Hej ellinor! Du inspirerar mig jättemycket och jag behöver verkligen din hjälp.
    Jag har velat bli modell så länge jag bara kan minnas men jag vågar inte, jag vågar inte ta liksom första steget. Jag vet inte hur jag ska göra. Jag har funderat flera gånger på att söka till Top Model, tänkte att det kunde vara en bra start men jag är så rädd för ett nej. Kan du hjälpa mig, vad ska jag göra?
    Tack, du är bäst!

    URL:

Lämna en kommentar