VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gottigott

Hej ☺️❤️

Hoppas ni haft en fin start på veckan? Våran dag var hur mysig som helst, vi hängde hos mamma och pappa till sen eftermiddag.. då åkte jag hem och lämnade barnen till älskling som kom hem från jobbet, böt kläder och fixade i ordning mig lite snabbt för att pussa alla hejdå och sen åka för att hämta upp mamma och lillasyster och sen styra mot stan och resturangen Miss voon. Haft en riktigt mysig kväll fylld med massa skratt, prat och vääääldigt god mat! Så mysigt att få egentid bara vi tre tillsammans. ❤️❤️❤️❤️

IMG_6348 IMG_6364

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Nu natti, mätt som en plätt och glad i hjärtat.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@dittesvanfeldt