VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

God morgon

Härliga lördag 💕 Har fått sova hela natten, vaknade till en gång men somnade lika snabbt om igen. Så otroligt skönt och välbehövligt. Har inte sovit en hel natt sen Duni kom 🙈😴 men nu så 😍 David har tagit nätterna nästan varje helg men jag har ändå inte kunnat sova hela nätterna, inre väckarklockan ringer när Duni brukar vakna.. i varjefall så skönt att få en hel natts sömn. ❤️ Bästa dessutom att få vakna och hitta dom här två brevid en. 😍

IMG_6014 IMG_6015 IMG_6018

Jullis har ju som ni vet varit borta i solen tillsammans med sina bästa vänner i en vecka nu. Dom kommer hem i natt, som vi saknat våran prinsessa. Tror inte jag varit utan henne en hel vecka förens nu, känns konstigt och hon kommer vara så stor när hon kommer hem. Hon och min mamma var och klippte sig innan resan så vi har inte sett henne live i sitt nya korta hår. Men via Skype så ser det väldigt fint ut, hon är ju fin i allt! Och förstår att det är så skönt att slippa allt långt tjockt hår nu under sommaren. ❤️ Såååå fin 😍❤️

Processed with VSCO with a6 preset


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@dittesvanfeldt