VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Slut för idag tack för idag

Hej finisar 💕 Har haft en mysig dag, mötte upp tjejerna och deras kids och åkte till Thuns. Köpte strumpor och en söt jeansdress i mjukaste tyg till Duni och matchande byxor och tröjja till mig ☺️ Sen åkte vi hem till mig och åt lunch/fikade.

597D54DA-0008-4015-87B3-5B8155EDE8F4

Maria från Habliteringen kom för att träna lite med Dellaälsklingen ❤️ Della satt själv på sin kilkudde idag 😍😍😍😍 så himla duktig!!!! Blir så stolt att jag kan börja gråta bara jag tänker på det. Hon är verkligen världens bästa!

Duni somnade och jag passade på att sova lite jag med, en timme fick jag ivarjefall. Så himla skönt. När vi vaknade så fixade vi i ordning lite hemma och åkte sen till mamma för att äta fruktsallad och nutellagrädde ❤️😍 Mitt bästa! Så gott. När David kom hem så åkte vi in till stan och åt middag på Altos 😍 Nu har vi pussat Dellis godnatt och ska bada Duni sen hoppas vi också i säng. I morgon fredag och jag ska åka förbi jobbet och provsmaka en ny kafferostning 😍

Hoppas ni haft en bra dag❤️

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset


Kommentarer


  1. Emelie 9 juni, 2017 on 08:30 Svara

    Vad är det för randiga byxor du har på dig på bilderna med maten och tallrikarna?😍

    • dittesvanfeldt 9 juni, 2017 on 12:33 Svara

      Från vero Moda 😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@dittesvanfeldt