EB6

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag drar upp detta varje dag 😛 heheh.
Men jag skulle bli så otroligt glad om du ville nominera mig till Finest awards 2015. Tycker du om min blogg och mig så tycker jag att du ska gå in och rösta en gång om dagen 😉 Tycker du inte att jag borde få ett pris så tycker jag att du avstår från att nominera.

NI nominerar HÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRR skrolla ner på sidan så ser ni olika kategorier, skriv mitt namn där ni tycker att jag passar in ( ni kan skriva mitt namn på fler än en) och när ni ändå är igång så får ni inte glömma att nominera Kevin också 😉

LOVE, ELLINOR

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Nova

  Jag nominerade dig till årets personliga blogg :) Du äger! <3

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   ÅÅÅÅH Vad du är snäll! Det glädjer mig super mycket 😀 😀
   KRam!

   URL:
 2. Postat av: Josefine

  Jag har nominerat dig i årets modeblogg och årets personliga blogg. :)
  Jag nominerade Kevin också fast i årets träningsblogg:)
  Kram!

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Tacktack! Super bra ju!
   Då får vi hålla tummarna att vi blir nominerade då 😀
   Kramar, Ellinor

   URL:
 3. Postat av: Carolina Blomstrand

  Har nominerat dej lite här och där.

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Tack det gläder mig super mycket! 😀
   Nu är det bara att hålla tummarna 😀
   KRam!

   URL:

Lämna en kommentar