Nuk


När det gäller flaskor så valde jag denna gången att investera i en glasflaska. Valde dessa för anledningarna av:

1. NUK dinappen. Det är viktigt att se till att flaskmatning och amning kan kombineras utan att babyn märker någon större skillnad. Därför kombinerar NUK de ortodontiska fördelarna med en känsla som ligger så nära mammas bröst som möjligt.

2. NUK erbjuder flaskor av plast (polypropylen), glas och rostfritt stål. Alla material som är fria från bisfenoler, ftalater och PVC.

3. NUK Diskmedel är speciellt framtaget för att rengöra barnets alla nappflaskor, nappar och tillbehör. Det är baserat på naturliga ingredienser och innehåller speciella enzymer som effektivt tar bort mjölkprotein, fruktkött och juicerester. Dess milda formula gör den ”babysäker” för mild rengöring. I naturen hjälper enzymer till med att bryta ned proteiner och det är precis så detta diskmedel fungerar. De naturbaserade enzymerna söker sig till mjölkresterna och bryter ner mjölkproteinet och avlägsnar det från ytan.

Fler frågor och svar hittar ni på NUKs hemsida. http://www.nuk.se/faqsve

Mina nuk flaskor på bild. https://www.instagram.com/p/BFqj05ZwCC147YNnKXAEirGPtPia95DgeEISvA0/

 

 

DSC_0805Jag hittade NUK diskmedlet på Ullared. Kostar 39,95 kr. Ett toppen pris! Jag är väldigt nöjd med dessa produkter :-)