Min babyshower 2016

logga

Kan berätta lite om min andra babyshower som mina närmaste vänner överraskade mig med….

En av mina kompisar bad mig komma över till henne på lördagen, den 9 april. Min son var beräknad att komma den 13 maj så det var en månads marginal 😉 Jag råkade komma 45 minuter försenad till festen (jag visste inte att alla väntade på mig, hahaha!) Stackars mina kompisar. I alla fall, när min kompis Lemy öppnade dörren så satt alla de andra i vardagsrummet och så hängde denna bild ovanför soffan i vardagsrummet. Jag blev verkligen överraskad! Trodde aldrig jag skulle få en till babyshower till när min kusin Carolina redan hade gjort en förut åt mig. De skämmer bort mig totalt 😉 Jag blev väldigt glad och rörd att jag har de bästa kompisarna i hela världen!

De hade ordnat snacks, mat, efterrätt, alkoholfritt, alkohol till de som kunde dricka, presenter samt gjort en stor blöjtårta som är otroligt snygg! En drake med svärd som sitter på en panzarvagn. Den var väldigt cool. Har aldrig sett något liknade innan! Jag blev imponerad.

DSC_0486

Innan efterrätten så hade de ordnat roliga lekar. En lek var att gissa storleken på min mage med hjälp av ett snöre. En annan var att ta ett vitt pappers talrik, lägga den på huvudet och rita en bebis på talriken utan att titta. Resultatet kan bli så här rolig som på bilden nedan, hahaha…. Den som liknade en bebis mest vinner en godispåse.

DSC_0499

Sen var det så att man parade ihop sig två och två. En fick stå som modell och den andra fick göra en blöja av endast toalettpapper. Den blöja som satt bra och inte trillade ner vann. Sen fick alla svara på ca 5 frågor. Minns att 2 av frågorna bestod av: Vilket datum kommer han ut? Hur mycket kommer han att väga? Den som har flest rätt på frågorna vinner. Jag har faktiskt fortfarande inte fått veta svaren på dessa, så ska fråga min kompis om hon kan ta fram dom snarast :-) Och en annan klassisk tävling inom babyshower är att gissa vilken choklad det är i blöjan, oftast vilket märke. Och då får man lukta/smaka på den smälta chokladen som ligger i blöjan. Det ser inte trevligt ut, så ni vet, hehe… Dessutom fanns det också fem stycken barnmats burkar som man skulle smaka på och gissa vilken maträtt det var. Denna lek hade jag dessutom på min första babyshower. Den är rolig. Gissade man rätt så fick man ett poäng.

Jag hade verkligen en rolig, kul och mysig dag med mina bästisar! 😀