Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

8 december. En dag jag aldrig glömmer

Idag åt vi middag hos mina föräldrar och efter middagen fick jag helt plötsligt en känsla som jag inte kan beskriva…

Barnen var hos min pappa på övervåningen medans jag var med min mamma i köket. Jag frågade mamma om det var idag morbror dog. .? Mamma blev osäker och var tvungen att kolla upp det. Sedan bekräftade hon att det var idag han dog. Jag blir så ledsen fortfarande. Det har nu gått 13 år sen han lämnade oss. Men det gör lika ont nu som det gjorde då.

Jag önskade jag hade spenderat mer tid med honom.

Jag tänker på dig morbror. Kan aldrig glömma dig.