Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Alyssas fina teckning…

När jag hämtade Alyssa från förskolan idag och hennes fröken Sussi såg mig så berättande hon att alla barnen hade målat en teckning på ett a4 papper som de sen ville göra till ett pappers flygplan. Men Sussi kunde inte göra ett pappers flygplan med Alyssas teckning för den föreställde vår fina familj. 💗

Alyssa har ritat detta.

Alyssa har ritat detta.

Alyssa berättade att pappa var längst till vänster, sen hon, Anthony och till sist jag längst till höger. Vi var på Liseberg. Både jag och Sussi märkte direkt att det var pappa Henrik till vänster med glasögon men enligt Alyssa så hade han mask på sig, hehe… Sussi var så rädd om denna teckning att hon plastade in den. Hon tycker att Alyssa verkligen har blivit duktig på att måla nu.

Detta blir ett fint minne för livet…