Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Vattenkoppor

Ikväll fick Alyssa vattenkoppor. Detta är första gången hon får det via hennes klass. 🙁 Fy vad tråkigt för henne! Ingen förskola imorgon och det lär inte bli någon förskola nästa vecka heller, beroende på hur fort detta försvinner..? Läste att dessa måste vara helt uttorkade och att hon ska ha energi för att orka leka. Först då kan hon gå tillbaka till förskolan. Resten av denna veckan får bli väldig lugn.

Alyssas vattenkoppor

Alyssas vattenkoppor

För själv mår jag inte heller bra. Har ont i halsen och ont i huvudet. Jag är också ganska nervös över om Alyssa kommer smitta ner Anthony..? 😐 Måste iallafall åka till apoteket imorgon och köpa en kräm så hon inte kliar på sina vattenkoppor. Eftersom hon nämnde idag att vissa av de kliar.

Anyway, om några dagar så får vi se om alla blir sjuka i vår familj? Dessutom fyller min man Henrik år nu på söndag den 5 november. Det blir nog inte en rolig födelsedag tyvärr…