Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 5 år och vår son är 2 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Alyssa 4 år!

Idag den 18 september kom min längtade dotter till världen! Hon var 13 dagar sen från beräknings datumet. Hon föddes på Östra Sjukhuset i Göteborg som sin mor ? Och nu helt plötsligt fyller hon 4 år, idag…

Ca kl 7.30 imorse sjöng vi och gav vår dotter födelsedagspresent.

Ca kl 7.30 imorse sjöng vi och gav vår dotter födelsedagspresent.

Alyssa födelsedag!

Alyssas födelsedag!

4.3

Nöjd Alyssa med sina första presenter.

Jag tycker tiden går fort! Speciellt efter de har fyllt 1 år. Jag umgås mycket med barnen men ibland känner jag att man inte ens hänger med i svängarna. Eftersom det händer mycket nu när de växer, tycker jag.

Jag minns när jag gjorde 2 ultraljudet (på första ultraljudet fick vi inte reda på könet/de kunde ej se) och sköterskan sa att vi skulle få en flicka. Hela jag blev varm och rörd inombords! Jag höll på gråta en flod av lycka!!! Jag var så lycklig!!! Sen jag gick i högstadiet så har jag alltid drömt om att få en flicka som första barnet och det fick jag. Jag är så tacksam ?