Jag heter Desirée. Kallas för Dez på nätet. Gift med min man Henrik och vi har 2 småbarn. Vår dotter är 3 år och vår son är 1 år. Mycket av bloggen kommer handla om att försöka balansera vardagen med 2 barn istället för 1… Hur ska detta gå? Det blir nya utmaningar och nya rutiner.

Annons

Arg jävla riksmarsch mot BB-kaoset!

Imorgon den 20 augusti är en viktig dag för mig eftersom jag brinner för detta ämnet…

Då ska jag gå med i Födelsevrålets Riksmarsch, Göteborg. Samling 12:00 i Slottskogen vid lekplatsen Plikta. Avmarsch ca 13:00 mot Järntorget. Tal mm. Slut 16:00 Hemsida: Arg jävla riksmarsch mot BB-kaoset

Har suttit hela kvällen och gjort mitt plankat. Är helt slut nu. Den är inte den snyggaste men förhoppningsvis så kommer budskapet fram till politikerna och de ansvariga inom sjukvården. Vi måste få en förändring!!! Vill inte att ofödda barn dör och att kvinnors underliv/kejsarsnitt skadas!!! Är så himla arg på detta!!!

Vi kan inte längre vara tysta, låt oss på bb få krysta.

Vi kan inte längre vara tysta, låt oss på bb få krysta.

Lägger upp andra bilder imorgon och berättar lite mer om vad som hände…

Annons